KiK heeft weer meegedaan aan NL Doet

KiK heeft weer meegedaan aan NL Doet

Vrijdagmiddag 21 maart 2014 heeft KiK weer mee gedaan aan NL Doet. Het was het 2e jaar dat KiK aan deze landelijke campagne om het vrijwilligerswerk te promoten meedeed. Er stond een leuke klussenlijst op het programma met voor ieder wat wils. Iedereen hartelijk bedankt voor jullie inzet.

KiK in actie voor Meppel Culturele Hoofdstad

KiK in actie voor Meppel Culturele Hoofdstad

In samenwerking met Michiel de Boer heeft KiK in het kader van Meppel Culturele Hoofdstad van Drenthe een kunstproject opgezet met 5 middelbare scholen in Meppel. Kunstenaars hebben samen met een klas kinderen uit het voortgezette onderwijs van één van de deelnemende scholen, een kunstwerk ontwikkeld dat van 2 tot 18 mei gepresenteerd werd op Bleekers Eiland in Meppel.
Daarnaast is er een groepstentoonstelling in KiK georganiseerd met werk van de vijf kunstenaars. De tentoonstelling in KiK is t/m 22 juni te bezichtigen.

Projecten najaar via Mondriaan Fonds

Projecten najaar via Mondriaan Fonds

KiK is in 2014 één van de vijf AiR-organisaties die binnen de regeling Tijdelijke Binnenland Ateliers van het Mondriaan Fonds valt. In 2013 werden kunstenaars opgeroepen te reageren op haar call. Inmiddels zijn Sharon Houkema en Edwin Stolk gekozen als gastkunstenaars voor deze twee periodes in het najaar van 2014. Kijk voor meer informatie op:
http://www.mondriaanfonds.nl/Aanvragen/item/KiK_Kolderveen/Tijdelijke_binnenland_ateliers/

Verhuur Atelierruimte

Verhuur Atelierruimte

Naast de programmering van de AiR projecten biedt KiK de AiR ook weer tijdelijk te huur aan. De ruimte is in 2015 beschikbaar in de maanden januari/februari en juli/augustus. De huur bedraagt € 850,- per maand exclusief energie en telefoon, ofwel € 300,- per week. Werkruimte: grote lichte studio 9x12x5 meter. Tevens kan in onderling overleg gebruik worden gemaakt van de aangrenzende Kaashal (12,5x19x5 meter) en keuken. Ook zeer geschikt voor gezinnen om de aangrenzende natuurparken te bezoeken. Kijk onder 'vandaag' voor meer informatie en foto's.

KiK zoekt gastheren en -dames

KiK zoekt gastheren en -dames

Tijdens exposities is KiK open voor publiek op de vrijdag- en zondagmiddag. De stichting is nog op zoek naar vrijwilligers die op de zondagmiddag gasten willen ontvangen.

<<  1 2 3 [45  >>