Bouw van Basiskamp EntreNous dichtbij

Bouw van Basiskamp EntreNous dichtbij

Week 22 wordt gestart met de bouw van een militair basiskamp te Frederiksoord dat als bijzondere locatie zal functioneren voor het kunstproject Entre Nous. Met deze 'humanitaire missie in eigen land' wil beeldend kunstenaar Edwin Stolk de verzorgingsstaat van nu ter discussie stellen en tegelijkertijd een podium zijn voor innovatieve en bijzondere ontwikkelingen in het gebied. In september 2017 is het kamp gereed: vier weken lang wonen en werken er twaalf kunstenaars en staat de poort open voor iedereen. Er is in deze periode een uitgebreid publieksprogramma waarin van alles te zien en te doen is. Iedereen kan onderdeel worden van dit onderzoek naar de verzorgingsstaat van morgen en meedenken hoe die eruit zou moeten zien.

#Entre Nous 2017 op zoek naar veel vrijwilligers

Voor het opkomende project van Edwin Stolk in Frederiksoord 'Basiskamp #Entre Nous 2017' zijn wij op zoek naar een grote groep vrijwilligers die ons tijdens deze 4 weken kan helpen.

Je kan je - onder vermelding van je NAW gegevens en je voorkeur - opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie kan je ook kijken op: http://basiskamp-entrenous.tumblr.com/

KiK als 1 van de 16 uitgekozen

KiK als 1 van de 16 uitgekozen

Het Mondriaan Fonds heeft aan zestien kleinere kunstruimtes en kunstenaarsinitiatieven voor beeldende kunst verspreid over Nederland een werkbijdrage toegekend. KiK uit Kolderveen is daar één van dit jaar.

Maar liefst 71 kunstinitiatieven dienden een aanvraag in. Een zeer diverse groep aan organisaties, samenwerkingsverbanden en collectieven die zijn ontstaan vanuit een bevlogenheid en de motivatie kunst op een andere manier te presenteren. Over het algemeen zijn de initiatieven klein in termen van mankracht en organisatorische structuren maar beschikken ze over grote (internationale) netwerken.

INTO NATURE opent de deuren

INTO NATURE opent de deuren

Vanaf 2 juli zijn de deuren geopend van de kunstexpeditie INTO NATURE Art Expedition waarbij KiK de RLS locatie heeft georganiseerd.

Kijk onder 'vandaag' voor meer informatie.

Tickets zijn verkrijgbaar op de diverse locaties en via http://www.intonature.net/tickets

parkeeradvies

Vanwege de te verwachten opkomst voor de presentatie vanmiddag wordt u als bezoeker gevraagd om van het vrij parkeren aan de Nieuweweg gebruik te maken (tegenover sporthal 'De Eendracht'). Vanaf die plek is het een kleine 10 minuten lopen naar de zuivelfabriek. Onderstaand een plattegrond.

Gratis parkeren plattegrond

[12 3 4  >>