Afscheid en nieuw begin

Afscheid en nieuw begin

Na ruim 10 jaar voor stichting KiK te hebben gewerkt zal Ingeborg Sturre per 1 maart 2018 als zakelijk leider afscheid nemen. Zij zal zich geheel gaan richten op de werkzaamheden voor haar eigen bedrijf.
Een deel van haar functie zal worden overgenomen door Sanne Morssink die het team tijdens Basiskamp Entre Nous enorm goed heeft ondersteund. Ze stelt zich kort voor.

Opening Basiskamp in zicht

Opening Basiskamp in zicht

Vrijdag 1 september zal Basiskamp Entre Nous om 16 uur officieel geopend worden. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De rest van de maand zal het kamp elke dag open zijn voor publiek.

De week voorafgaand aan de opening zal de infrastructuur en de 'software' zoals het in vaktermen wordt genoemd worden geplaatst. Tot die tijd bent u van harte welkom om elke woensdag tussen 11 en 12 uur uw vragen te stellen. Kunstenaar Edwin Stolk is dan in het kamp aanwezig om u te woord te staan.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

Bouw van Basiskamp EntreNous dichtbij

Bouw van Basiskamp EntreNous dichtbij

Week 22 wordt gestart met de bouw van een militair basiskamp te Frederiksoord dat als bijzondere locatie zal functioneren voor het kunstproject Entre Nous. Met deze 'humanitaire missie in eigen land' wil beeldend kunstenaar Edwin Stolk de verzorgingsstaat van nu ter discussie stellen en tegelijkertijd een podium zijn voor innovatieve en bijzondere ontwikkelingen in het gebied. In september 2017 is het kamp gereed: vier weken lang wonen en werken er twaalf kunstenaars en staat de poort open voor iedereen. Er is in deze periode een uitgebreid publieksprogramma waarin van alles te zien en te doen is. Iedereen kan onderdeel worden van dit onderzoek naar de verzorgingsstaat van morgen en meedenken hoe die eruit zou moeten zien.

#Entre Nous 2017 op zoek naar veel vrijwilligers

Voor het opkomende project van Edwin Stolk in Frederiksoord 'Basiskamp #Entre Nous 2017' zijn wij op zoek naar een grote groep vrijwilligers die ons tijdens deze 4 weken kan helpen.

Je kan je - onder vermelding van je NAW gegevens en je voorkeur - opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie kan je ook kijken op: http://basiskamp-entrenous.tumblr.com/

[12 3 4 5  >>