Artist in Residence te huur

KiK biedt de AiR - als de programmering het toelaat - een paar maanden per jaar te huur aan. Werkruimte: grote lichte studio 9 x 12 x 5 meter. Tevens kan in onderling overleg gebruik worden gemaakt van de aangrenzende Kaashal (12,5 x 19 x 5 meter) en keuken.

De woonruimte biedt vanuit de woonkamer en een slaapkamer een bovenaanzicht op de studio. Indeling van de woonruimte : entreehal; hal richting woonkamer/keuken; twee slaapkamers (één met een twee-persoonsbed en één met twee een-persoonsbedden); badkamer met douche en toilet. De studio is voorzien van tv/wifi/af-/wasmachine. Beneden in de werkruimte is een kleine extra opslag voor materiaal.

De ruimtes zijn niet alleen geschikt als atelier en werkruimte voor kunstenaars voor kortere periode bijvoorbeeld als voorbereiding voor grote projecten, maar biedt ook prima plaats voor gezinnen die een weekje in Drenthe willen vertoeven (in de buurt van het mooie nationale natuurpark Weerribben Wieden, Giethoorn, Havelte, etc.)

Ook kan KiK ruimte bieden aan evenementenorganisaties op zoek naar een bijzondere authentieke plek, organisaties op zoek naar expositieruimte voor (amateur)groepen of voor een uitvoering van theater- en toneelgroepen. Naast het feit dat KiK regelmatig stagiaires ontvangt kunnen academies en kunstencentra de Kaashal en het atelier - dat in 2010 is gerealiseerd - gebruiken als extra uitvalsbasis of als locatie voor afstudeerprojecten. Natuurlijk kunnen organisaties de ruimte ook huren voor het geven van een receptie, presentatie of workshop op locatie.

De fabriek ligt in een prachtig landelijk gebied waar mooie fiets- en wandeltochten gemaakt kunnen worden. Giethoorn, de Beulakker, het prachtige natuurgebied de Wieden en de Weerribben liggen in de directe omgeving.

De huur bedraagt €800,- per maand (excl. energie, telefoon, toeslagen); €300,- per week en €160,- per 2 nachten.

U bent van harte welkom vrijblijvend de ruimte te bezichtigen.
Neem voor meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reacties (0)

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast