Contact

Klik hier voor de linkpagina naar andere organisaties

 

Stichting KiK
Kolderveen 26 / 26a
7948 NJ Nijeveen

T:  +31(0)522 492672 (elke vrijdag)

M: +31(0)6 42021544 (Nils van Beek - artistiek leider)
M: +31(0)6 12289302 (Sanne Morssink - zakelijk leider/verhuur)
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Openingstijden:

tijdens werkperiodes / exposities
vrijdag van 13 - 17 uur; zondag van 13 - 17 uur en op afspraak.
Kijk op de startpagina of onder 'vandaag' voor specifiekere informatie per project.

Indien u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief; u kunt dit in het onderstaande formulier aanvinken.

Route: Openbaar vervoer

NS-station Meppel ligt op 10 minuten afstand van Kolderveen. Er is een busverbinding, lijn 79. Deze bus stopt voor de deur. De halte heet 'Zuivelfabriek'. Deze rijdt niet op zaterdag, zon- en feestdagen. Daarnaast rijdt er doordeweeks nog lijn 40. Deze heeft een halte in Nijeveen bij de eerste rotonde vanaf Meppel. Vanaf hier is het tien minuten lopen.

Nieuw de LijnBelBus

's Avonds en in het weekend kunt u tussen Meppel en Nijeveen gebruik maken van de LijnBelBus 240. Deze rijdt op verzoek twee maal per uur. Vanuit Nijeveen is het tien minuten lopen naar KiK. Minimaal één uur van te voren bellen met Connexxion Taxi Services op nummer 0900-0400 359 (lokaal tarief). Abonnement is geldig op de LijnBelBus.

Auto

Vanaf A28 Groningen afslag Ruinen/Pesse, N375 richting Meppel.....Vanaf A32 Leeuwarden en A28 Zwolle afslag Meppel-Noord....

Bij rotonde watertoren richting Nijeveen, bij rotonde in Nijeveen richting Kolderveen/Wanneperveen, na ca. 500m is rechts de fabriek, ingang Kaashal aan rechterkant van de fabriek, parkeren kan in vakkken aan de rechterkant van de fabriek. Het kantoor van KiK is bereikbaar via de ingang Kaashal (nummer 26; met de gele deuren), rechterkant van de fabriek.

Bij presentaties raden wij aan te parkeren op de vrije parkeerplaats in Nijeveen aan de Nieuweweg (tegenover sporthal 'De Eendracht'), aangezien er bij KiK niet heel veel parkeergelegenheid is. Onderstaand een plattegrond. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar KiK.

Gratis parkeren plattegrond

Bekijk ook de routeplanner

Stuur een bericht of stel een vraag